Sörmlands-paketet

Sörmlandspaketet

Dag.1

Ankomst kl.12.00

Vi startar med lunch och du får en presentation om Fridhem, Natura -2000 och Sörmlands landskapsblomma och landskapsdjur.

Efter lunch tar vi båten till en av öarna där fiskjusen har sitt bo, vi hoppas att vi får se den flyga omkring eller kanske en liten unge tittar ut från boet. Vi kommer också passera en bäverhydda på vår båt färd, vi åker tyst med en elsnurra som motor.

Kl.16.00 Är vi tillbaka och fikar på bryggan, efter det kan det kännas skönt med en bastu och ett dopp i sjön.

Kl.18.00 Grillbuffé på lokala råvaror och alkoholfri dryck, kaffe och kaka.

Kvällen spenderas fritt, men sitt gärna nere på bryggan och njut av tystnaden och med lite tur så kommer bävern simmandes.

Dag 2:

8.00 Frukostkorg packad med en härlig frukost som du väljer själv var du önskar äta.

9.00 Antingen promenerar vi till en trollsk vik i ett välbevarat skogsområde(naturreservat), där de vita näckrosorna blommar på försommaren, eller så tar vi båten dit.

Vi är tillbaka till kl.11.00 och innan hemfärd tar vi kaffe och en smårgås, en smörgås med Sörmlands ädelost. Under hela vistelsen finns en guide tillfogande, Fridhem Outdoor vill verkligen visa det bästa av sörmland.

Möjlighet att ta tåget till Katrineholms station och vi skjutsar t.o.r  vi kommer då att passera ett av Sörmlands slott, där vi kan stanna till och titta på miljön. Denna guidade transport kostar 500sek/person, men den ger er också ännu mer kunskap och berikar Er Sörmlandsupplevelse.

Aktiviteten är för 1-4 personer, blandat sällskap.

Pris

1800