Våra paket

Våra olika paket

Boka något av våra paket så förser vi dig med allt du behöver för en trivsam och njutbar vistelse hos oss.

2-dagars vandring

varierande längder dels på sörmlandsleden men även i skog och natur runt Fridhem. En lätt vandring som kommer att ge dig mersmak för fortsatt vandrings-upplevelser.

Pris

1800 kr

Ö-vandring

Denna vandring sker på Fridhems största ö som är 16 hektar. Detta äventyr är för dig som känner att du vill gå fritt utan stigar och markeringar. Den tar några timmar och du kan inte komma bort dig, känn dig som Robinson Cruse en stund! Du sover en natt på Fridhem efter Ö-äventyrets upplevelsen.

Pris

1800 kr

Sörmlandspaketet

på Fridhems vatten finns sörmlands landskapsblomma, den vita näckrosen och på en av öarna bor sörmlands landskapsdjur fiskgjusen. Vi guidar er och kör båten med elsnurra. Ett dygn på Fridhem med Fridhem outdoor – all inklusive. En fin upplevelse som blir ett minne för livet.

Pris

1800 kr

Kräftfiskepaketet

Detta paket är en n all-inclusive upplevelse där mat, boende, båt, flytvästar och all utrustning får kräftfiske ingår..

Pris

1800 kr

3-dagars vandring

Från Katrineholm till Stavsjö. Vandringen följer populära Sörmlandsleden på några av de tystaste sträckorna. Du får uppleva sörmländska naturen och stor sannolikhet att få se vilda djur. Ett all-inclusive paket, där du bara bär din dagspackning i lånad ryggsäck. Din stora packning transporteras mellan boendena. Hela sträckan är på ca 5 mil. Ganska krävande men fridfullt och utvecklande.

Pris

4800