Boende på Fridhem

 

Personligt Charmigt Unikt
Natur Lugn Fridfullt

Boendet på Fridhem är enkelt men genomtänkt, vi vill bevara upplevelsen av att bo i 1800-talsmiljö. Det charmiga torpet med tillhörande sovlada möjliggör inkvartering för sällskap upp till 16 personer  samtidigt. Men som gäst vill vi att du ska få uppleva den exklusiva känslan av vad Fridhem har att erbjuda i form av rofylldhet vilket gör att du och ditt sällskap prioriteras och har anläggningen för er själva.  Din vistelse på Fridhem är helpension. Frukost, frukt, lunch, eftermiddagsfika, grillat på kvällen och alkoholfri dryck ingår i boendet. (Var noga med att uppge allergier). Bäddad säng och handduk.

Då Fridhem är en elfri fastighet så har vi olika lösningar för det praktiska, det finns matkällare, gårdspump för vatten, kaminer och öppen spis och gasolplattor. Grill och matlagning vid den öppna elden är så vi tillagar middagen. Utedass som är ren och fräsch och en fantastisk liten vedeldad bastu nere vid sjön, där du tar dig ett dopp. Bastubad med tillhörande dopp sker året runt! För laddning av mobiler finns powerbanks för utlåning.

När du bor på Fridhem:
Nybäddad säng, extra filtar, innetofflor, handdukar och badlakan.

Fräscht utedass med 12v belysning för mörka kvällar, våtservetter, handsprit och gott om toapapper.

Frukost, en stadig frukost inkl. yougurt, bröd, frukt, ägg , juice och varmdryck. Önskas gröt, omelett och bacon så beställs det kvällen innan.

Vatten: färskt dricksvatten finns i vår gårdspump, vid din säng finns en flaska mineralvatten.

Dusch och tvättmöjligheter: Den lilla varma bastun vid sjön står till förfogande, och enkel utedusch med uppvärmt sjövatten ordnar du lätt med hjälp av en duschspann. Unikt utespa, tvål och schampo finns på bryggan. Naturbad på riktigt, du kommer att uppskatta det enkla och värdefulla badet. Strandbotten och badstege finns, Näsnarens vatten är klart och har ett ph-värde på 7. Det är långgrund och fin sikt, vilket gör att även den icke simkunniga kan med lätthet ta ett  tryggt dopp i sjön. Säkerheten är viktig för dig och även för Fridhem Outdoor, vilket gör att du aldrig behöver bada ensam om du inte önskar det förstås. På Fridhem erbjuds vinterbad vid några tillfällen under vinterhalvåret, följ oss på Facebook för information om tider.

Möjlighet för att ladda mobiler finns, lånar ut ficklampor och pannlampor. Bra mobiltäckning på hela fastigheten.

Flera trevliga sittplatser finns i och runt boendemiljön.

150 meter  från boendet till Fridhemsbryggan, där bad och lägereld finns.

 

Om boendet

  • 16 bäddar
  • Helpension
  • 1800-tals miljö
  • Elfritt